Produse

Jan 29, 2017

Spectrophotometer ColorFlex EZ Coffee and Cacao


Spectrofotometru pentru Cafea si Cacao
Category: Producatori, Industria alimentara, Romania, Hunterlab Associates Laboratory Inc. - USA, Republica Moldova, Food Industry, 
Posted by: admin
ColorFlex EZ Coffee este un spectrofotometru specializat, destinat masurarii parametrilor de culoare in industria cafelei si in industria procesarii boabelor de Cacao. Parametrii specializati pentru masurarea culorii sunt direct implementati in software-ul instrumentului si aparatul poate fi folosit de sine statator pentru portabilitate si masurare direct in productie sau la furnizori, sau legat la un PC pentru a fi folosit in laborator cu software-ul specializat de control de calitate si gestionare si arhivare a masuratorilor Eazy Match Quality Control Sofware. 
 
Folosind geometria optica 45º/0º , singura geometrie optica care masoara asa cum vede ochiul uman, ColorFlex EZ Coffee este special proiectat sa masoare cu acuratete culoarea cafelei prajite si a cafelei instant. ColorFlex EZ Coffee ofera datele necesare pentru asigurarea calitatii productiei.
In software-ul aparatului sunt incluse scarile de culoare Coffee color scales:
- HunterLab Coffee Color Index (HCCI)
- SCAA Number
- SCAA Roast Classification
si aparatul se livreaza cu tot ce este necesar pentru a fi gata de folosit in productie: 
- Set complet de placi pentru calibrare si diagnostic
- PQ Coffee tile - placuta pentru calibrare Coffee  
- Recipient de masura 

ColorFlex EZ Coffee are si toti indicii si scarile de masura generale: inclusiv Hunter L,a,b color , CIE L*a*b* color ... si poate fi folosit si pentru alte tipuri de masuratori: Cacao si alte tipuri de pulberi dar si pentru masuratori pe forme lichide, semi-solide, solide. O geanta de transport optionala il poate transforma intr-un aparat portabil si usor de folosit pentru masuratori in deplasare, la furnizori sau clienti.
 
Mai multe detalii gasiti la adresa: